Despre Proiect

Nord City este cel mai nou concept rezidential din nordul Bucurestiului. Este situat in cea mai dinamica si apreciata zona din Capitala, polul urban din zona Pipera – Aviatiei.
Constructia robusta si ergonomica este pusa in valoare de un design modern si elegant. Materialele de inalta calitate ale cladirii sunt acompaniate de finisajele premium ale fiecarui apartament, iar focusul clar pe eleganta desavarsita si rafinament se remarca si in cele mai mici detalii.
Nord City a fost proiectat pentru a-ti oferi tie si familiei tale un camin sigur, foarte primitor si rafinat, un edificiu al prosperitatii si al bunei tale dispozitii.
Majoritatea clientilor nostri au fost deosebit de incantati inca de la prima vizionare, fapt pentru care complexul rezidential este ocupat deja in proportie de peste 70% in doar 6 luni.

Rulează videoul

95

Apartamente 

95

Apartamente vandute

0

Apartamente disponibile

Avantaje

constructie robusta

Regim de inaltime scazut: S+P+5E.
Stil arhitectural modern si materiale premium -de la producatori consacrati.

Localizare

Zona cu cea mai puternica dezvoltare din ultimii ani. La 5 minute de Mall Promenada

Invatamant

In aproprierea celor mai bune scoli si gradinite private din oras.

Utilitati

Toate utilitatile racordate la retelele publice.

Transport

Acces rapid la reteaua urbana de transport in comun .

Parcare

Locuri spatioase si usor accesibile in parcarea subterana a imobilului.

Spatii Generoase

Apartamente au conformatii foarte spatioase,fiind proiectate pentru un confort desavarsit.

Localizare

Nord City dispune de o localizare excelenta. Este situat in nordul Bucurestiului, in inima cartierului de business, intr-o zona linistita si sigura. Infrastructura urbana de transport se afla la doar cateva minute. In apropiere se afla Mall-ul Promenada si Parcul Herastrau, precum si unele dintre cele mai bune scoli si gradinite private din oras.